A zene az emberek közti szavak nélküli kapcsolat

Kis-, és nagylétszámú események interaktív kiegészítő produkciója a Csengőkoncert. Ezt a produkciót nem egy meghívott vendég, vagy előadó alkotja meg, hanem maga a közönség. Ebben mindenki részt tud venni, és a társaság közösen tud alkotni. A végeredmény pedig maga a dalok, melyeket a közönség játszik el csengettyűkkel egy moderátor és egy animáció segítségével. A produkcióban nincsenek nyelvi, vagy zeneismereti korlátok, ezt mindenki tudni fogja…

A koncert menete

A program előtt minden vendég ülőhelyéhez elhelyezünk egy-egy csengőt, melyek különböző színűek. A 8 különböző színhez különböző hangok tartoznak. A kivetítőn megjelenő animáció tulajdonképpen egy-egy dal kottája, melyben a kottán csengők jelzik, hogy éppen mikor, melyik csengőt kell megrázniuk a vendégeknek. Itt mindenki figyel a kottára, illetve egymásra, a közös zenélés élménye pedig mindenkit magával ragad és elvarázsol. Ehhez a közös produkcióhoz nem szükséges semmilyen zenei előképzés vagy hangszerismeret, viszont egy olyan élménnyel gazdagodnak a résztvevők, melyre sokáig emlékezni fognak…

Dalválasztás

Alapvetően fix repertoárból tudunk válogatni, de lehetőség van egyedi igények alapján elkészülő dalcsomagra is. Magyar, vagy nemzetközi közönség részére is összeállítható dalcsomag.

A Csengőkoncert bármilyen eseményhez illeszthető, csak meg kell találni az odaillő dalokat hozzá! Egy születésnapon természetesen felcsendül a klasszikus “Happy Birthday to You…”, az “Örömóda” szinte minden rendezvény kelléke lehet, Karácsonykor pedig kihagyhatatlan a “Jingle Bells”!

…és láss csodát, ez valóban az!

Ajándék az eseményről

Stílusos ajándék lehet, hogy a Csengőkoncert után a vendégek magukkal vihetik a saját csengettyűjüket, mint egy kis részletét ennek az eseménynek. A kis tárgy sokáig emlékezteti Őket a közös élményre, a különleges, együtt alkotott produkcióra, a közösségre. A csengettyűkre rányomtatható a cég logója.